Clubsandwich geitenkaasmousse en cranberry

1 casinobrood

125 gram zachte geitenkaas

125 ml slagroom

scheutje sherryazijn

cranberryjam

10 gedroogde cranberry’s

 

Snijd de korstjes van een casinobrood en rol het brood plat uit.

Steek 30 rondjes van 3 a 4 cm uit.

Sla de slagroom stijf. Roer de geitenkaas erdoor, samen met een scheutje sherryazijn.

Besmeer 20 rondjes met cranberryjam.

Spuit met een spuitzakje met kartelmondje de mousse op de rondjes met jam.

Leg 2 bespoten rondjes op elkaar en sluit af met een leeg rondje brood.

Versier het bovenste broodje met een klein dotje geitenkaasmousse en een gedroogde cranberry.

zorg dat de geitenkaas op kamertemperatuur is, dan krijg je een mooie gladde creme.

 

Geitenkaas sandwich 1Geitenkaas sandwich 2Geitenkaas sandwich 3Geitenkaas sandwich 4Geitenkaas sandwich 5Geitenkaas sandwich 6

Recepttype